Suunnittelusaunailta


Arvoisat löylyttelijät. Kiinnostavatko keskusteluaiheet kiireestä, arvoista, vahvuuksista tai mustasukkaisuudesta? Näistä aiheista saattaa olla tulossa näkökulmia Naisteniltaan. Mukavinta olisi kirjoittaa niin, että lukijat haluavat lukea ja aiheet ovat kiinnostavia. Joten tarvitsen apua! Mistä sinä haluaisit keskustella Naistenillassa? Kommentoi kenttään tai laita yksityisviestiä osoitteeseen kaisalauri@hotmail.com. Olen kiitollinen jokaisesta viestistä!

Vielä enemmän kaipaisin palautetta voidakseni kehittyä kirjoittajana. Mikä mättää, mikä toimii? Onko teksti sujuvaa, vai tökkiikö? Toistuvatko samat fraasit tai ilmaukset? Onko ilmaisutyyli tylsää tai persoonatonta? Jokaisen palautteen otan mielelläni vastaan tutkien niitä reflektoiden ja ottamatta niitä henkilökohtaisesti. Paitsi kaiken positiivisen imen itseeni sienen lailla.

Sellainen itsestäni riippumaton käytännön muutos on tulossa, että heinäkuusta eteenpäin blogin tilaajille ei tule enää automaattisia sähköposti-ilmoituksia uusista postauksista. Tämä johtuu blogspotin ”FollowByEmail-widgetin (FeedBurnerin)" poistumisesta käytöstä. Pyrin kuitenkin uuden postauksen laittamaan pääsääntöisesti kuun vaihteessa sekä kuukauden puolivälissä. Toivottavasti pysyt lauteilla!

Tuntuuko sinustakin jo, että olet loman tarpeessa? Siitä puhutaan Naistenillassa kesäkuun alussa. Ihanaa, jos tulet mukaan.




Kommentit

Suositut tekstit